Jaké nové fičury by se vám tu líbily? Některé, co jsem postřehl dříve: - sms notifikace - mobilní appka - jeden účet na komentáře i diskuzi Co už máme: - personifikovaný newsletter (lze vylepšit..) - personifikovaný notifikátor do Chromu .

Co byste si na Cestujlevne.com přáli?

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Když ponecháš chvíli myš na tom "Před 9 dny", tak se ti zobrazí konkrétní datum i čas smiley vím, nepraktické, ale funkční.

0 Citovat

Heee, tak to ma veru nenapadlo, ze tie hodinky budu "funkcne" smiley ale vprincipe to staci aj takto smiley

0 Citovat

myslite ze by nebolo uzitocne keby tu bolo aj samostatne vlakno ktore by sa mohlo nazyvat INTERNET NA CESTACH , kde by sme davali svoje skusenosti z cenami miestnych operatorov a ich cien datovych balikov, priapdne ine alternativy ako su medzinarodne sim karty a podobne. moj navrh do plena smiley

0 Citovat

Internet jsme zařadili na základě nápadů od cestovatelů přímo do průvodců jednotlivých států.. Takže bys měl mít hned jasno o tom, jak je to kde s wifi, případně datovou simkou smiley Nenapadá mě další info co k tomu řešit. Samozřejmě ti ale nikdo nebrání takové téma založit a rozjet diskuzi, díky které budeme později obsah aktualizovat.

0 Citovat

Je někde chronologicky seřazený archiv příspěvků ke článkům? Fórum lze procházet do minulosti, ale nové příspěvky v článcích vidím jen na úvodní stránce.

0 Citovat

Není, ani mě to nenapadlo. Jaká je konkrétní situace využití / problém?

Co bude:
Pokud někde budeš komentovat, tak pak uvidíš reakce na tebe / dané vlákno v přehledu.

0 Citovat

Teď jedno žhavé téma zahltí celý feed, takže diskuse u ostatních článků se ztratí a já pak nemám přehled, zda u nich není nějaká nová reakce. Třeba oživené diskuse starých článků jsou pak v nevýhodě a rychle se ztratí.

0 Citovat

OK, rozumím... Funkce by měla tedy vypadat tak, jak je na hlavní stránce fóra, kde je výpis aktuálně "živých" témat, nikoliv konkrétní komentář?

To mi dává smysl a minimálně na nějaký měsíc místo na hlavní stránce bude, takže přidáme smiley díky.

0 Citovat

Stačí témata, nové komentáře si v nich už dohledám. Díky

0 Citovat

A nešlo by to udělat tak, že by se to párovalo přes profil a já bych někde v boxu viděl přehled nové příspěvky/nepřečtené příspěvky a proklikl bych se přímo na dané diskuze, případně by se mi barevně odlišily příspěvky, které jsem už četl, když si rozkliknu konkrétní téma?

0 Citovat

V článcích (zatím) není profil.

0 Citovat

Nelze udělat to, že ti označíme "nepřečtené" komentáře... Protože nevíme zda jsi četl i ty předchozí. Akční nabídky mají jinou informační hodnotu, ne diskuzní. Ve fóru je to jasný, sem si jdeš přečíst komentáře, ale na tipy na letenky mockrát ne.

Jinak určitě budeš mít přehled o dění spjaté s tvou aktivitou.

0 Citovat

Promyslíme smiley smysl v tom vidím.

0 Citovat

Co takhle nějaký komplexnější článek o leteckých aliancích, FFP, sbírání mílí, tarifní programy a jejich rozdíly, převody, možnosti uplatnění. Nikdo se v tom pořádně nevyzná.

0 Citovat

Bude smiley

0 Citovat

objavuje sa tu dost dobry cestopisov, ktore sa zial vo fore lahko stratia. Co tak vytvorit mapu, kde by uzivatelia mohli pridat (prip. po autorizacii adminom) link na svoj blog, alebo clanok o tej ktorek lokalite. Napr. podla statov, alebo aj podla miest.

0 Citovat

Vydrž prdka, vydrž :)

Interně to řešit budeme umět. Externě jen pokud přidáš alespoň intro k nám a odkážeš na svůj blog pro celý cestopis, pokud to pak ještě uváží za vhodné. Odkaz na blog/web přidáváme na profil.


cestujlevne-cms-cestopisy.jpg

0 Citovat

Napadla mě taková vychytávka, ale možná trochu náročnější na provedení, co provést s fórem, aby mělo vyšší užitnou hodnotu.

Např. teď máme aktivní vlákno "Doporučení destinace...", v něm jsou zajímavé informace třeba o Kypru, Kanárech..., ale kdo to má pak zrovna tady zpětně hledat, že. Co kdyby u každého příspěvku, třeba vpravo u autora nebo pod čarou, bylo rozbalovací menu se seznamem okruhů, ze kterých by se dalo vybrat (i více najednou), příspěvek by se do nich mohl zařadit a následně by se podle toho při dotazu vyhledal? Mezi těmi okruhy by mohly být země, města, oblasti, činnosti... To přiřazení by mohl provést jak autor, tak kdokoliv jiný (anebo třeba jen administrátor apod.), seznam okruhů by mohl být otevřený... určitě by se s tím dalo pohrát.

0 Citovat

Myšlenka super s kterou se dlouhodobě trápím. V jednom vlákně prostě vznikne kvantum komentářů z nichž pár, mnohdy i jen jeden komentář stojí vlastně za to.

Původně jsme tomu šli naproti se srdíčky :) ty zůstaly bez povšimnutí a bez zájmu. Na základě toho se dal udělat pick z daného tématu. Ale pokud nefungovalo jediné kliknutí, spolehnout se na „otagování“ komentáře by asi taky nefungovalo.

Ideální by bylo tyhle informace tahat a přepisovat právě do průvodců konkrétními místy, kde je víc prostorů k detailnějším tipům.

0 Citovat

Ano, tahat do průvodců by to šlo, ale kdo to bude dělat a na základě čeho? To by se asi musel najít dobrovolník, který by si večer sedl, projel nové příspěvky a dle svého uvážení to přetahal... :-)

Srdíčka byla, řekl bych, o něčem jiném. Já jsem je chápal pouze jako obdobu "like", což nemá zvláštní užitnou hodnotu.

No ale kdyby se tam přidalo to přiřazování, které navrhuji, a mohl bych třeba já zařadit Mikirův příspěvek do tématu Kypr, když uvidím, že obsahuje užitečné informace a ještě není přiřazen, tak to klidně udělám, a myslím, že i řada dalších by to udělala. A když ne, tak ne... by se nic nestalo.

Akorát teda zvážit, jestli prostředky vynaložené na takovou úpravu by nebyly nepřiměřeně vysoké - já myslím, že by to mohlo jít.

0 Citovat

Ad. To přiřazování - vlastně bych to dělal pro sebe, protože tuším, že v budoucnu se mi ta informace bude hodit. A to by (snad) lidi motivovalo, aby to dělali a aby to dělali zodpovědně.

0 Citovat

Asi by pro zacatek stacilo , kdyz by fungovaly osobni zpravy tak , jak to bylo na starem foru , mozna je to mou zastaralou technikou ,ale stale mi osobni zpravy nefunguji , koho tema zajima tak by napsal osobni zpravu a odpoved by mohl dostat i na konkretni dotazy , ktere nemusi zajimat vsechny

Prirazeni bych vital taky , treba o Thajsku tu je tech prispevku urcite dost, ale kdo se v tom ma porad prehrabovat a hledat to , tak jednoduse napisu nove vlakno , uznavam , ze s tim zahlcuju forum , ale pokud mam zdlouhave vyhledavat , tak si radeji vygooglim info jinde ,

0 Citovat

Jeste k te osobni korespondenci , nevim jak ostatnim ale po rozkliknututi mi jde dal rozkliknout jen beta verze , prehled , letecky denik , cestopisy, hlidac letenek , rozkliknout nejde po rozkliknuti te beta verze si mohu precist ,akorat ze jsou to zakladni funkce a ze se to bude rozsirovat , jenze me ani ty zakladni funkce nefunguji... a prave treba ty cestopisy by se daly vyzit k ukladani pro pozdejsi vyuziti

0 Citovat

Já tedy postrádám různé tématické rubriky na které by se člověk dostal jedním klikem z hlavní stránky a kde by našel zajímavé nabídky, které se třeba z důvodu omezené kapacity a dostupnosti nevejdou do akcí na hlavní stranu. Nemuselo by to být nijak extra rozpracované, stačí název a kde to hledat. Vše aktualizované min. 1x denně. Občas to uvede někdo v diskusi, ale tam se to hned ztratí.

A také mi chybí různé akce např. z Londýna, který je, pokud se nemění letiště jednou z nejlevněji dostupných destinací.

-LM zájezdy od CK

-LM letenky s chartery

-Low cost long haul

-Low costem k moři

-Low costem na víkend po Evropě

-Nejzajímavější akce z Prahy, okolí, apod.

.

.

.

0 Citovat

Už kdysi jsem navrhoval Wiki.

0